AGRO PLETIVO

agro_pletivo

Uporablja se za predovijanje bal silažne krme, baliranje sena in slame ter za ovijanje palet. Z uporabo agro pletiva dosežemo trdnost, lep videz ovite bale, olajšamo pa tudi manipulacijo in skladiščenje bal. Čas ovijanja bale s pletivom je neprimerno krajši (za pribl. 50 %) kot v primeru ovijanja z vezivom. Agro pletivo je laže odstraniti kot vezivo, zato je tudi čas priprave bale za krmljenje krajši.

Pletivo je lahko UV-stabilizirano za dobo enega leta. V primeru, da pletivo uporabimo pod agro stretch folijo, UV-stabiliziranost ni potrebna.

Pletivo za ovijanje palet uporabljamo za fiksiranje blaga na paleti, ki potrebuje zračenje (kmetijski pridelki), …


Vas zanima več?

Pošljite povpraševanje in oglasili vam se bomo v najkrajšem času!

O nas

Pred več kot tremi desetletji smo v podjetju Plastika - Andrej Mesojedec s.p. pričeli s proizvodnjo pletenih (rašel) vreč za pakiranje sadja in vrtnin, podjetje pa je hitro prerastlo v enega največjih proizvajalcev embalažnih materialov v Sloveniji. Pod zaščiteno blagovno znamko Stratum danes poleg 'rašel' vreč proizvajamo polietilenske eno in več slojno toplotno skrčljive folije, stretch folije in okolju prijazne Eko folije, za katere smo prejeli tudi slovenskega 'Oskarja za embalažo'.