AGRO STRETCH FOLIJE

agro_stretch_folije

Agro stretch folija v beli ali zeleni barvi je namenjena embaliranju silažne krme. Zasnovana je za spravilo posameznih bal sena oziroma silažne krme. Folija je trislojna, visoko elastična in izjemno odporna proti udarcem in prebadanju ter vremenskim vplivom (sonce, dež …).

Nudi optimalno zaščito pred škodljivim vplivom kisika na krmo. Na prostem zdrži 12 mesecev. Zlahka jo uporabimo na vseh vrstah ovijalnih strojev. Ker je lepljiva le ena stran folije (notranja), se bale med seboj ne sprimejo. Folija ob pravilni uporabi omogoča, da se ohrani vse nutritične (hranljive) vrednosti embalirane krme.

Predstavlja varen, lahek in ekonomičen način proizvodnje in shranjevanja krme.


Vas zanima več?

Pošljite povpraševanje in oglasili vam se bomo v najkrajšem času!

 

O nas

Pred več kot tremi desetletji smo v podjetju Plastika - Andrej Mesojedec s.p. pričeli s proizvodnjo pletenih (rašel) vreč za pakiranje sadja in vrtnin, podjetje pa je hitro prerastlo v enega največjih proizvajalcev embalažnih materialov v Sloveniji. Pod zaščiteno blagovno znamko Stratum danes poleg 'rašel' vreč proizvajamo polietilenske eno in več slojno toplotno skrčljive folije, stretch folije in okolju prijazne Eko folije, za katere smo prejeli tudi slovenskega 'Oskarja za embalažo'.