FLEKSIBILNA EMBALAŽA

 • prehrana_600x200

  PREHRANA

    Fleksibilna embalaža podaljšuje življenjsko dobo izdelkov, saj ohranja zdravstveno neoporečnost živil oz. pakiranih izdelkov. Ustreza strogim, zakonsko določenim predpisom za uporabo tako v živilski industriji, kot tudi v ostalih industrijskih panogah. Sodoben način potrošnje, ko je na trgovskih policah vse več pakiranega svežega mesa in drugih hitro pokvarljivih izdelkov, v porastu pa so tudi …

  Več o tem ...
 • kozmeticni_izdelki

  DETERGENTI IN KOZMETIČNI IZDELKI

  Izdelujemo visokokakovostne folije za pakiranje praškov, detergentov in raznih kozmetičnih izdelkov ter pripomočkov (folije za pakiranje vlažnih robčkov, tamponov itd.) …

  Več o tem ...
 • farmacevtski_ izdelki

  FARMACEVTSKI IZDELKI

  Za zahtevne farmacevtske izdelke izdelujemo folije za pakiranje praškastih izdelkov in večslojne folije za pakiranje veterinarskih izdelkov.

  Več o tem ...
 • industrijsko_pakiranje

  INDUSTRIJSKO PAKIRANJE

  Za široko ponudbo industrijskih izdelkov smo razvili ovojne folije za tobačno industrijo, hrapave – paper match – folije za pakiranje sipkih snovi (cement, apno, mivka, pesek, …), folije za pakiranje zemlje in šote ter gnojil.

  Več o tem ...
 • VAŠI IZDELKI

  Imamo strokovno tehnično podkovano osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo najti ustrezno rešitev za pakiranje in dalo vašemu izdelku piko na i.

  Več o tem ...

O nas

Pred več kot tremi desetletji smo v podjetju Plastika - Andrej Mesojedec s.p. pričeli s proizvodnjo pletenih (rašel) vreč za pakiranje sadja in vrtnin, podjetje pa je hitro prerastlo v enega največjih proizvajalcev embalažnih materialov v Sloveniji. Pod zaščiteno blagovno znamko Stratum danes poleg 'rašel' vreč proizvajamo polietilenske eno in več slojno toplotno skrčljive folije, stretch folije in okolju prijazne Eko folije, za katere smo prejeli tudi slovenskega 'Oskarja za embalažo'.