LDPE FOLIJE

LDPE folije

Najpogosteje uporabljane ldpe folije so termokrčljive folije, namenjene ovojni embalaži za pretežno skupinska pakiranja izdelkov (npr. pijač, prehrambnih proizvodov, kemijskih, farmacevtskih, gradbenih izdelkov, revij …). Folija se ob se grevanju v toplotnem kanalu skrči v obeh smereh, se tesno oprime izdelkov in jih tako poveže v trdno enoto.

LDPE folije uporabljamo tudi za industrijsko pakiranje na avtomatskih pakirnih strojih – za živila, knjige, revije, pa tudi za kemijske izdelke, gradbene materiale (pesek, mivka, apno …), zemljo, umetna gnojila …

Polietilenske folije odlikujeta nizka poraba materiala in energije na enoto proizvoda in optimalna zaščita.


Vas zanima več?

Pošljite povpraševanje in oglasili vam se bomo v najkrajšem času!

O nas

Pred več kot tremi desetletji smo v podjetju Plastika - Andrej Mesojedec s.p. pričeli s proizvodnjo pletenih (rašel) vreč za pakiranje sadja in vrtnin, podjetje pa je hitro prerastlo v enega največjih proizvajalcev embalažnih materialov v Sloveniji. Pod zaščiteno blagovno znamko Stratum danes poleg 'rašel' vreč proizvajamo polietilenske eno in več slojno toplotno skrčljive folije, stretch folije in okolju prijazne Eko folije, za katere smo prejeli tudi slovenskega 'Oskarja za embalažo'.