O NAS

o_nas

Podjetje Plastika – Andrej Mesojedec s.p. je v dvajsetih letih zraslo v eno največjih srednjeevropskih specializiranih embalažnih podjetij. Iz proizvodnje v Ljubljani prodajamo izdelke na trge vzhodne, zahodne in južne Evrope. Postali smo vodilni proizvajalec različnih embalažnih materialov.

Priznanje za uspešno delo potrjujeta certifikata za kakovost ISO 9001:2008 in za varovanje okolja ISO 14001:2004.

Pod zaščiteno blagovno znamko Stratum danes izdelujemo različne materiale, od stretch folij do polietilenskih toplotno skrčljivih folij , fleksibilne embalaže, rašel vreč in okolju prijazne Eko folije. Ponudba izdelkov je raznolika in obsežna.

Razvoj tehnologije in vse večje zahteve trga so za nas vsakodnevni izzivi. Proizvodnjo in izdelke prilagajamo naročnikom.

O nas

Pred več kot tremi desetletji smo v podjetju Plastika - Andrej Mesojedec s.p. pričeli s proizvodnjo pletenih (rašel) vreč za pakiranje sadja in vrtnin, podjetje pa je hitro prerastlo v enega največjih proizvajalcev embalažnih materialov v Sloveniji. Pod zaščiteno blagovno znamko Stratum danes poleg 'rašel' vreč proizvajamo polietilenske eno in več slojno toplotno skrčljive folije, stretch folije in okolju prijazne Eko folije, za katere smo prejeli tudi slovenskega 'Oskarja za embalažo'.