PREDNOSTI

Garancija kakovosti

V proizvodnem procesu uporabljamo le prvovrstne materiale uveljavljenih in priznanih EU proizvajalcev.

Najsodobnejša tehnologija

V proizvodnji imamo najsodobnejšo opremo za izdelavo folij, tisk, laminacijo in razrez.

Unikatne rešitve

Naši strokovnjaki vam bodo  z veseljem pomagali najti ustrezno rešitev za embalažo, ki bo dala vašemu izdelku piko na i.

Varovanje okolja

Vse pomembnejši postaja ekološki vidik embalaže, ki od proizvajalcev zahteva najmanjšo možno obremenitev okolja –  od vhodnih surovin do končne embalaže po uporabi.

Evropski trgi

Z izjemno kakovostjo naših izdelkov lahko konkuriramo vsem evropskim proizvajalcem tovrstne embalaže, kar nam omogoča prisotnost na trgu EU.

Neskončni fleksibilni

Izdelke prilagajamo željam in zahtevam kupcev. Nenehno iščemo nove materiale in optimalne rešitve.  Stremimo k optimizaciji procesov.  Fleksibilnost potrjujejo široka izbira,  kakovost storitev, dobavni roki in prilagodljive cene.

O nas

Pred več kot tremi desetletji smo v podjetju Plastika - Andrej Mesojedec s.p. pričeli s proizvodnjo pletenih (rašel) vreč za pakiranje sadja in vrtnin, podjetje pa je hitro prerastlo v enega največjih proizvajalcev embalažnih materialov v Sloveniji. Pod zaščiteno blagovno znamko Stratum danes poleg 'rašel' vreč proizvajamo polietilenske eno in več slojno toplotno skrčljive folije, stretch folije in okolju prijazne Eko folije, za katere smo prejeli tudi slovenskega 'Oskarja za embalažo'.