ZGODOVINA IN RAZVOJ

zgodovina_in_razvoj

Pred več kot tremi desetletji smo v podjetju Plastika – Andrej Mesojedec s.p. payday loans woodward ok začeli proizvodnjo pletenih raschel vreč za pakiranje sadja in vrtnin, podjetje pa je kmalu preraslo v enega največjih proizvajalcev embalažnih materialov.

Poleg stroja za cash loan daly city pletenje vreč in ekstruzijske linije za izdelavo folij (LDPE, HDPE) smo pred leti razširili proizvodnjo tudi na stretch folije ter pozneje še na novo linijo za proizvodnjo bad credit loans in dothan al trislojnih pihanih koekstrudiranih folij in visokozmogljiv tiskarski stroj s pripadajočimi napravami za razrez ter laminacijo folij.

Leta 2002 smo za razvoj okolju prijazne eko folije za slazenger money ovijanje komunalnih odpadkov prejeli tudi prestižno nagrado – slovenski oskar za embalažo.

V vsem tem času smo pridobili ogromno izkušenj in znanja in smo sposobni ustreči vsem, še cash advance buena park ca tako visokim zahtevam kupcev.

Naš kolektiv nenehno išče nove materiale in optimalne rešitve za vse naše naročnike ob hkratnem stremljenju k optimizaciji njihovih procesov.

O nas

Pred več kot tremi desetletji smo v podjetju Plastika - Andrej Mesojedec s.p. pričeli s proizvodnjo pletenih (rašel) vreč za pakiranje sadja in vrtnin, podjetje pa je hitro prerastlo v enega največjih proizvajalcev embalažnih materialov v Sloveniji. Pod zaščiteno blagovno znamko Stratum danes poleg 'rašel' vreč proizvajamo polietilenske eno in več slojno toplotno skrčljive folije, stretch folije in okolju prijazne Eko folije, za katere smo prejeli tudi slovenskega 'Oskarja za embalažo'.