Agro program

AGRO stretch folije

Agro stretch folija v beli ali zeleni barvi je namenjena embaliranju silažne krme. Zasnovana je za spravilo posameznih bal sena oziroma silažne krme. Folija je petslojna, visoko elastična in izjemno odporna proti udarcem in prebadanju ter vremenskim vplivom (sonce, dež …).

Nudi optimalno zaščito pred škodljivim vplivom kisika na krmo. Na prostem zdrži 12 mesecev. Zlahka jo uporabimo na vseh vrstah ovijalnih strojev. Ker je lepljiva le ena stran folije (notranja), se bale med seboj ne sprimejo. Folija ob pravilni uporabi omogoča, da se ohrani vse nutritične (hranljive) vrednosti embalirane krme.

Predstavlja varen, lahek in ekonomičen način proizvodnje in shranjevanja krme.

AGRO pletivo

Uporablja se za predovijanje bal silažne krme, baliranje sena in slame ter za ovijanje palet. Z uporabo agro pletiva dosežemo trdnost, lep videz ovite bale, olajšamo pa tudi manipulacijo in skladiščenje bal. Čas ovijanja bale s pletivom je neprimerno krajši (za pribl. 50 %) kot v primeru ovijanja z vezivom. Agro pletivo je laže odstraniti kot vezivo, zato je tudi čas priprave bale za krmljenje krajši.

Pletivo je lahko UV-stabilizirano za dobo enega leta. V primeru, da pletivo uporabimo pod agro stretch folijo, UV-stabiliziranost ni potrebna.

Pletivo za ovijanje palet uporabljamo za fiksiranje blaga na paleti, ki potrebuje zračenje (kmetijski pridelki), …

+386 1 586 28 80 Povpraševanje