Prehrana

Fleksibilna embalaža podaljšuje življenjsko dobo izdelkov, saj ohranja zdravstveno neoporečnost živil oz. pakiranih izdelkov. Ustreza strogim, zakonsko določenim predpisom za uporabo tako v živilski industriji, kot tudi v ostalih industrijskih panogah. Sodoben način potrošnje, ko je na trgovskih policah vse več pakiranega svežega mesa in drugih hitro pokvarljivih izdelkov, v porastu pa so tudi manjša pakiranja, je še dodatna voda na mlin fleksibilni embalaži.

Kava

Za pakiranje kave smo razvili različne tipe folij (duplex, triplex, bio – brez aluminija) za vakuumsko pakiranje in pakiranje v nadzorovani atmosferi. Poseben poudarek dajemo lahkemu načinu odpiranja (easy opening). Izdelujemo folije za različne oblike pakiranja: blazinice, vakuumsko pakiranje, paketi s križnim dnom …

Suhi program

Najprimernejše so visokokakovostne folije (običajno duplex), za katere je značilna visoka bariera za kisik, arome in okus, a tudi preprostejše folije. Vse folije so prilagojene različnim načinom pakiranja (običajno se za pakiranje teh izdelkov uporablja sistem flow pack).

Zamrznjeni program

Poleg folije za različne vrste polnjenj zamrznjenih izdelkov (sadje, zelenjava, pekovski izdelki …) smo razvili tudi folije za najzahtevnejše izdelke, ki bi morda lahko poškodovali embalažo (npr. težka živila ali živila z ostrim robom).

Sveži program

Folije so namenjene pakiranju svežih živil (meso, mesni izdelki, siri, maslo …). Za tovrstna pakiranja v nadzorovani atmosferi ali vakuumska pakiranja večinoma uporabljamo posebne materiale in visokokakovostne folije z visoko bariero za kisik, arome in okus. Odlikujeta jih odlična medsebojna varljivost in možnost varjenja tudi na druge materiale. Ponudimo lahko tudi folije za termoformiranje (posodice).

Certifikati kakovosti

+386 1 586 28 80 Povpraševanje